Geplaatst in Zeswoordverhalen

Oud(er) Worden

Intrigerende uitdaging van Jokezelf: bedenk een compleet verhaal in precies zes woorden en zoek daar een illustratie bij. Dit keer gaat het over oud(er) worden

Hier mijn eerste poging:De injectie was haar rimpels onwaardig.Gerelateerde post: Rimpels, sierraad of vloek?

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

31 gedachten over “Oud(er) Worden

 1. Heel mooi! Jonge meisjes lijken op alle andere jonge meisjes, jonge jongens lijken op alle andere jonge jongens. Individueel karakter wordt getekend met rimpels. Botox wist wat je eerlijk verdiend hebt in het leven.

  Like

 2. Wat een mooie 1e poging!! Ook gelijk even het gerelateerde verhaal gelezen!! Geweldig …….. ben het helemaal met je eens …….. elke rimpel vertelt zijn eigen verhaal!! Het verhaal van de vrouw op bovenstaande foto word ongetwijfeld een geweldig boek!!

  Like

 3. Ik zou dit graag aan vele oudere vriendinnen willen laten zien.
  Je bijdrage is van grote klasse, ik kijk uit naar de volgende bijdrages van jou!

  Like

 4. Wat een prachtig verhaal over ouder worden heb jij in zes woorden verteld. Ben het met alle vorige reageerders eens; heel knap. En dank voor het meedoen. Ik ga je link in mijn blog zetten.

  Like

 5. Over hoe men in schoonheid oud kan worden, zonder kunstmatige veranderingen; Omdat die rimpels als ze waardig gedragen worden een heel leven vertellen. Een leven dat een rimpelloze huid nooit zou kunnen verbeelden. Ze mist de ervaring en de tijd…

  Heel mooi gezegd in zes woorden Mar, knap!

  Like

   1. Gewoon prachtig dat je die hele boodschap (en ze is nog veel langer) in die woorden hebt kunnen overdragen. Je zou hier vellen vol over kunnen schrijven en je hebt het met zes woorden gedaan. Je bent een talent!

    Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s