Geplaatst in Zeswoordverhalen

Hé, da’s toevallig!

Mijn verhaal over TOEVAL in zes woorden:


 

190304Toeval


bloglogo6wmb

<< Wil je ook de andere zeswoordverhalen lezen en/of meedoen? Klik op de button hiernaast! En kijk hier voor het archief van de 6WMB schrijfuitdagingen. 😀

 

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

20 gedachten over “Hé, da’s toevallig!

 1. In een subtropisch zwembad botste ik plots op mijn directeur. Het duurde even voor we elkaar herkenden, want we hadden allebei onze bril niet aan. Toch genant, wellicht meer voor hem dan voor mij😉.
  Prachtig origineel gevonden!!

  Geliked door 1 persoon

   1. Mijn echtgenoot was erbij. We liepen net het water uit. Ik heb mij achter hem verscholen en zo zijn we zijwaarts naar ons hoopje kleren gestapt. Ik tegen zijn rug geplakt, hij met zijn handen als een schelp voor zijn edele delen. Ik maakte mij klein onder de hoop kleren tot hij en zijn moeder weer uit het zicht waren verdwenen. Oef…

    Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s