Geplaatst in Foto, Persoonlijk

Rode paprika, rauw

Even na middernacht duik ik de kamer van mijn jongste zoon in; zijn deur staat uitnodigend open. He vent, over zeventien uren word jij negentien jaren geleden geboren. En ik geef hem een dikke kus, iets waar hij niet bijster op gesteld is maar waar ik me één keer per jaar niets van aan trek.

Het is feest vandaag: Sean wordt negentien. Lang eind, tenger, met een voorliefde voor rauwkost, pasta, thee en bier. En nog heel veel andere dingen. De zoon die al op jonge leeftijd werd blootgesteld aan De Hobbit en daar intens van genoot – nog steeds geniet, net als van alle fantasy. Mijn magische gamer met subtiele taalhumor. Stil maar diep, zijn weg zoekende door een doolhof van afleidingen.

Proficiat, schat! Ik ga nu wat lekkers voor je bakken. Cake als ontbijt? x

2013-05-09 08.54.18

Auteur:

Blogger who loves her camera. No lady, but all woman. Caretaker of lads, cats, dungeons & dragons. DuTchess. V-man's biker witch.

17 gedachten over “Rode paprika, rauw

  1. Dit keer zitten er drie weken tussen in plaats van twee, Melody. Dat had ik al aangekondigd in de vorige 6WMB: 15 mei. Ik stem 6WMB af op mijn Avans column, en die is gisteren gepubliceerd (Lekker Ontspannen, staat hier ook). Er zat een vakantie tussen. Je moet dus helaas nog een weekje geduld hebben.
   En dankjewel, de tijd raast voorbij ja, dus alle reden om vandaag even stil te staan 🙂

   Like

  1. Bedankt! 🙂 Volgende week woensdag komt er een nieuwe uitdaging, Marja, ik stem die af met mijn Avans column (om en om). En die is gisteren gepubliceerd. Maar ik ben alweer over een nieuw thema aan het brainstormen.

   Like

  1. Het zijn appel-peren-honing-walnoten-muffins geworden, Annet. En nu staat er nog een chocolade-bananen-rum-vanille-tulband in de oven mmmm. Ik zal het feestbeest eens gaan wekken, die slaapkop.

   Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s