Geplaatst in Zeswoordverhalen

Schoonheid

Mijn tweede verhaal over schoonheid in zes woorden:


Schoonheid hoeft niet schoon te zijn

150911Schoonheid

klik voor details

Eerder gepubliceerd op mijn Engelse site Figments of a DuTchess in de reeks Faces of Africa.


SixWordStory
<<  Wil je ook de andere zes-woorden verhalen lezen en/of meedoen? Klik op de button hiernaast.

Auteur:

Caretaker of males, both human and feline. No lady, but all woman. Avid reader and photographer. Determined to find writing time during busy days. And nights if needed. Because I need you to meet the wonderful people who are living in my mind.

6 gedachten over “Schoonheid

 1. Jeetje Marion….. ik was kennelijk toch meer van de leg dan ik dacht….. zie ik bij diverse mensen ‘schoonheid’ opduiken en valt het kwartje nog steeds niet….. tot zojuist ik de zwijmel van iemand bezocht en daar zijn ‘schoonheid’ zag… en toen ineens dacht.. ” verrek, Marions 6w1b, is mij totaal ontschoten” ..

  Kortom, later dan dat je van me gewend bent is mijn bijdrage er nu ook 😉

  http://melodymusic.nl/6w-1b-schoonheid/

  Liefs en fijn weekend gewenst!

  -x-

  Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s